DENİZLİ / ÇİVRİL - Kadir Kameroğlu İlkokulu

May

Okulumuz 4/A Sınıfı Öğretmeni Ayşe ALTINİĞNE ve öğrencileri Mayıs ayının ilk haftasında ilçe merkezinde bulunan Çivril Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenlediler. Daha evvel kütüphaneye üye olmayan öğrencilerimiz kütüphaneye üye oldular. Kütüphaneden yaş ve sınıf seviyelerine uygun olarak kendileri için kitap seçtiler.

May

Okulumuz Değerler Kulübü öncülüğünde, tüm 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizle ilçemizde bulunan Mavi Konak Kültür ve Sanat Evi'ne gezi düzenledik. Konakta bulunan dokuma sergisini gezerek , Çivril Belediyesi görevlilerinden bilgi aldık. Öğrencilerimiz geçmişte kalan değerlerimizi korumanın önemini; el emeği göz nuru , ustalık işi ile yapılan dokuma sanatının kıymetini anladılar. Milletimize özgü bu kıymetli eserleri korumamız ve yaşatmamız gerektiğini öğrendiler.

May

23 Nisan 2023 Pazar günü Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Vural'ın koltuğuna okulumuz 4/A Sınıfı öğrencisi Elif KARABULUT oturdu. Belediye Meclisi'nde arakadaşlarının talep ve önerilerini dinleyen küçük belediye başkanımız yapacağı çalışmalarla ve vaad ettikleriyle arkadaşlarının takdirini kazandı. Bu günün küçükleri, yarının büyükleri olan çocuklarımıza bu fırsatı veren Belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun bahçesinde; millet meclisimizin açılışının 103. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı velilerimizin de katılımıyla büyük bir sevinç ve coşku içinde kutladık.

Mrt

İlçemizde ilki düzenlenen İlkokullar Arası Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldık. Ödül alan öğrencilerimizi İlçe Gençlik Spor Merkezi müdrümüz tebrik ederek madalyalarını verdi.