DENİZLİ / ÇİVRİL - Kadir Kameroğlu İlkokulu

May

23 Nisan 2023 Pazar günü Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Vural'ın koltuğuna okulumuz 4/A Sınıfı öğrencisi Elif KARABULUT oturdu. Belediye Meclisi'nde arakadaşlarının talep ve önerilerini dinleyen küçük belediye başkanımız yapacağı çalışmalarla ve vaad ettikleriyle arkadaşlarının takdirini kazandı. Bu günün küçükleri, yarının büyükleri olan çocuklarımıza bu fırsatı veren Belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun bahçesinde; millet meclisimizin açılışının 103. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı velilerimizin de katılımıyla büyük bir sevinç ve coşku içinde kutladık.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 102. yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzun tören alanında velilerimizin de seyirci olarak katılımıyla büyük bir coşku içinde kutladık. Adeta şenlik havasında geçen törenimizde; konuşmalar, şiirler, müzikli dans gösterileri, halk oyunları ve birbirinden eğlenceli yarışmalar gibi etkinlikler yer aldı. Daha evvel düzenlenen  23Nisan'da Çocuk Olmak konulu resim yarışmasında ve bayram kutlamamızda yapılan yarışmalarda kazananlara ödüllerini de takdim ettik. Bayramımız için günlerce emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize, izlemeye gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçemizde ilki düzenlenen ilkokullar arası Futbol Turnuvası'nda okulumuzu temsil ederek Çivril ikinciliği kupasını kaldıran öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

İlçemizde ilki düzenlenen İlkokullar Arası Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldık. Ödül alan öğrencilerimizi İlçe Gençlik Spor Merkezi müdrümüz tebrik ederek madalyalarını verdi.