DENİZLİ / ÇİVRİL - Kadir Kameroğlu İlkokulu

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünü okulumuzun bahçesinde kutladık.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümünü okul bahçemizde hazırlamış olduğumuz programla coşkuyla kutladık. Program bitiminde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü konulu Resim yarışmasının kazananları ile İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ve madalyaları okul müdürümüz sayın Ufuk CELEP tarafrından takdim edildi.

Mrt

İlçemizde bu yıl 3. sü düzenlenen Geleneksel Çivril Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 4-5 Mart 2024 Tarihlerinde ilçemiz Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencisi Elif Betül ORHAN EQULIBRIO'DA ilkokullar arasında ilçe birincisi olarak altın madalya ; okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencisi Feyza İNCEKARA Q-BITZ'TE ilkokullar arasında ilçe üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Turnuvada Hakem olarak görev alan okulumuz 3/B Sınıfı öğretmeni Aysun BAYDAR öğretmenimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerini öğretmenleri ve okul idaremizle birlikte ilk olarak Testi Bardak Atölye ve müzesine geziye , ardından da Haydan'da bulunan at binme çiftliğine geziye götürdük. Öğrencilerimiz için eğlenceli bir deneyim olan gezimizden bazı kareler paylaşıyoruz.

Ock

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gelen görevli personel tarafından TEKNOFEST 2024 hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Yarışma kategorileri, yarışmalara başvuru süreci, hazırlık aşamaları gibi konularda bilgi verildi.

Ock

Okulumuz 3/B Sınıfı ile birlikte Kasım ayı içerisinde ilçemizin Bayraktepe mesire alanında İlçe Orman Müdürlüğünden temin ettiğimiz fidanları dikerek küçük bir hatıra ormanı oluşturduk.

Ock

Collect and Create Projemiz, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak zeka oyunları yapmayı ve bu oyunları oynayarak öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmyi amaçlamaktadır. Projemiz okulumuz öğretmenlerinden 3/B Sınıf Öğretmeni Aysun BAYDAR tarafından yürütülmektedir.

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 10 Kasım Anma Programımızda saygı ve minnetle yad ettik.

Ara

20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında diş hekimlerimiz İrem ve Faruk Kanar çifti okulumuza gelerek öğrencilerimize ağız vce diş sağlığımızı korumak için yapmamız gerekenler hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası dağıtarak, uygulamalı olarakl diş bakımını gösterdiler.

Kas

Okulumuzun bahçesinde Cumhuriyetimizin 100. yaşını velilerimizin de teşrifiyle görkemli şekilde, coşkuyla kutladık.

Kas

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencileri ile birlikte Çivril Huzurevini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet ettiler, huzurevlerinde yaşlılar için ne gibi hizmetler verildiğini öğrendiler.

Kas

İlçemizde 2.si düzenlenen kitap fuarını tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret ettik. Öğrencilerimiz hem yazarlarla tanışma, hem de kitap satın alıp imzalatma şansı yakaladılar.

Kas

2023- 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASINI, OKULUMUZ 3/C SINIFININ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İLK ÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMI İLE OKUL BAHÇEMİZDE CÜŞKU İLE KUTLADIK.

May

Okulumuz 4/A Sınıfı Öğretmeni Ayşe ALTINİĞNE ve öğrencileri Mayıs ayının ilk haftasında ilçe merkezinde bulunan Çivril Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenlediler. Daha evvel kütüphaneye üye olmayan öğrencilerimiz kütüphaneye üye oldular. Kütüphaneden yaş ve sınıf seviyelerine uygun olarak kendileri için kitap seçtiler.

May

Okulumuz Değerler Kulübü öncülüğünde, tüm 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizle ilçemizde bulunan Mavi Konak Kültür ve Sanat Evi'ne gezi düzenledik. Konakta bulunan dokuma sergisini gezerek , Çivril Belediyesi görevlilerinden bilgi aldık. Öğrencilerimiz geçmişte kalan değerlerimizi korumanın önemini; el emeği göz nuru , ustalık işi ile yapılan dokuma sanatının kıymetini anladılar. Milletimize özgü bu kıymetli eserleri korumamız ve yaşatmamız gerektiğini öğrendiler.