DENİZLİ / ÇİVRİL - Kadir Kameroğlu İlkokulu

Kadir Kameroğlu İlkokulu

Çarşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No6 Çivril/Denizli
Vizyon
Biz, KADİR KAMEROĞLU İLKOKULU olarak; TÜRKİYE İÇİN KALİTELİ EĞİTİMLE OKULUMUZU LİDER OKUL, ÖĞRENCİMİZİ LİDER ÖĞRENCİ OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Misyon
OKULUN MİSYONU: • Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, • Bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkan, • Dünya ile entegre olabilen ve çağdaş medeniyetin ortağı olabilen, • Toplumda demokrasi bilincini ve kültürünü getiren, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmaya saygı ve katkıda bulunan, • İnsani değerleri ön planda tutarak yüksek karakterli bireyler yetiştirmek, • Okulumuzun lider okul, öğrencimizi lider öğrenci yapabilmektir.
Başarılar
2003-2004 Eğitim ve Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor İzcilik Dairesi Başkanlığınca düzenlenen KÜÇÜKLER KATEGORİSİ VOLEYBOL (ERKEK) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ´ni elde etmiştir.
08.30-12.00 13.00-14.40
Normal Otogardan şehir merkezine doğru 400 metre mesafede.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çivril Merkezinde, Çarşı Mahallesi Sebze Pazarının yanında olup, ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.
Denizli´ye uzaklık 95 Km. Çivril İlçe Merkezinde